28-31/5/2019 – ΣΕΛΗΝΗΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Με ανήσυχα όνειρα θα ξυπνήσουμε το πρωί της Τετάρτης! Μια νευρική μέρα θα ξεκινήσει μετά από την παθητικότητα που δημιούργησε η θέση της Σελήνης από τους Ιχθείς.

Η γρήγορη δράση τώρα από τον Κριό είναι φανερή ακόμα και στις απλές κινήσεις μας. Βιασύνη, ανυπομονησία, στα χέρια, στα πόδια, και στο… στόμα !!! Πράγματι… ειδικά με τον Ήλιο και το Ερμή στους Δίδυμους, η απροσεξία μπορεί να φέρει διάφορες γκάφες μικρές ή μεγάλες! Φανταστείτε τι θα γίνεται στον Πολιτικό στίβο, τώρα που διαδραματίζονται μεγάλα γεγονότα!

Ζούμε ιστορικές στιγμές και κάθε μέρα βάζει το δικό της χρώμα! Η Σελήνη στον Κριό είναι ακατάλληλος χώρος για ψυχραιμία γιατί δίνει παρορμητισμό και ανησυχία! Ο Άνθρωπος ξοδεύεται στην ανάγκη της έκφρασης, με ενστικτώδη και αυθόρμητο τρόπο, κουραστικό για τον ίδιο και τους άλλους, χωρίς αποτέλεσμα!

Τα Ιδεώδη, μπορεί να είναι μεγάλα αλλά ο χρόνος ακατάλληλος για να εφαρμοστούν! Τώρα μόνο εκφράζονται! Ώς την πραγματοποίηση, σας χαιρετώ ελπίζοντας ότι οι επόμενες θέσεις της Σελήνης θα βοηθήσουν σ’αυτό τον σκοπό!!!

Καλό μήνα , φίλοι μου…