29/1-1/2/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Σε λίγο η Σελήνη κάνει την είσοδό της Τοξότη. Τ’άστρα υπόσχονται κάτι καλύτερο από τώρα που είναι στον σκορπιό.

Εγώ πάντως είμαι ακόμα…βαριά! Ας δούμε όμως Αστρολογικά το γιατί θ’αλλάξει η διάθεσή μας αυτό το διήμερο! Ο Τοξότης είναι ένας χώρος που αρέσει στην Σελήνη η οποία συμβολίζει μεταξύ άλλων το συναίσθημα. Έτσι κι εμείς, ότι πρόβλημα κι αν έχουμε το αντιμετωπίζουμε με τις ιδιότητες του Τοξότη, δηλ. γινόμαστε πάλι παιδιά! Θέλουμε να χαρούμε, να νοιώσουμε ελεύθεροι, να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας!

 Εννοείται ότι αυτό δεν είναι εύκολο για όλους, ο κάθε ένας όμως θα βρει τον τρόπο της ξεγνοιασιάς που χρειάζεται! Αυτό είναι όλο κι όλο! Μία εσωτερική αισιοδοξία που μπορεί να κάνει το θαύμα της! Ο μόνος κίνδυνος που ελοχεύει είναι όταν θα συναντήσει για λίγο τον Ποσειδώνα από δύσκολη όψη κι εκεί μπορεί να δώσει επιπόλαιες κινήσεις, από υπεραισιοδοξία ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, και ψεύτικη συμπόνια!

Με λίγη προσοχή όλα καλά θα πάνε! Μερικοί θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν διασκέδαση και δουλειά μαζί, ν’απολαύσουν ταξιδάκια, να περάσουν όμορφα με φίλους, παιδιά, να φλερτάρουν, να λύσουν διαφορές και να βελτιώσουν την υγεία τους.

Δεν είναι και λίγα! Άντε…Αφεθείτε λοιπόν ! Και εύχομαι τα καλύτερα !