Διαφημιστείτε εδώ

29/11-1/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

 Το Παρόν έχει προτεραιότητα αυτό το διήμερο.

Κατανομή ευθυνών – εφαρμογή – προετοιμασία, μέχρι ο Ερμής να ορθοδρομήσει (6/12), και όσο ο Ουρανός ξεκαθαρίζει σχέσεις εως 6/1/19. Δεν ωφελεί να επιμένουμε σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, μόνο και μόνο επειδή δεν δώσαμε σημασία στα πρώτα αρνητικά σημάδια.

Αυτή η υπομονετική Σελήνη στην Παρθένο, είναι ότι πρέπει για να επιδιορθώσουμε ότι πήγε στραβά στην δουλειά, στις σχέσεις και σε ότι εξαρτάται από εμάς. Η εκτέλεση των κατασκευών που απαιτούν λεπτομερειακή και υπομονετική εργασία θα είναι πιο εύκολη.  Το συναίσθημα τώρα,στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, γίνεται πιο επιστημονικό και ωφελιμιστικό, οπότε αντί να “τρωγόμαστε με τα ρούχα μας” ή να γινόμαστε υποχόνδριοι με την υγεία μας και των ανθρώπων που εξαρτώνται από μας, καλύτερα να επωφεληθούμε από τις ιδιότητες αυτής της Σελήνης και να προσφέρουμε την αγάπη μας με πρακτικό τρόπο και με υπομονή, ώστε να είναι χρήσιμη και αποτελεσματική.

Τ’ανυπόμονα Ζώδια σκέφτομαι’ …θα τα καταφέρουν??

Εν τω μεταξύ — ανάμεσα σε επιστημονικές ανακαλύψεις, τεχνολογικές εφευρέσεις ,καταχρήσεις, καιρικά φαινόμενα και ατυχήματα — εμείς.. τον χαβά μας! 

Περιμένουμε τα δώρα του Δία από τον Τοξότη που είναι ταξίδια , σπουδές , σημαντικές επαφές με το εξωτερικό και πολλά καλούδια!

Υπομονή! Εύχομαι καλό μήνα ,υγεία και προετοιμασία για τις γιορτές που πλησιάζουν!

Exit mobile version