3-6/2/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ 4/2 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ.

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Αυτό το διήμερο, καθώς διανύει η Σελήνη τον Υδροχόο, συναντιέται με τον Ήλιο και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη.

Αυτή η φάση δείχνει την αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών, επιδιώξεων, στόχων και ιδεών. Επειδή αυτό συντελείται στο Ζώδιο του Υδροχόου, τα γεγονότα γίνονται μέσα από αμφισβήτηση, επανάσταση, διάλυση και τελικά αποκάλυψη! Προσπαθώ εν συντομία να πω, ότι η διάθεσή μας αλλάζει με την θέλησή μας ή όχι! Η σκέψη διευρύνεται, γίνονται συνειδητοποιήσεις και οριοθετούμε το πώς και πότε.

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο αυτό μπορεί να γίνει σε ιδεατό επίπεδο, ωστόσο θα είναι ενδεικτικό και θα καταλάβουμε προς τα πού πάει το.. πράγμα! Θα έχουμε εξελίξεις! Αργότερα θα αναμειχθεί και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω.. δεν παίζει αυτή! Απαιτεί τόλμη αλλά με σοβαρότητα, όχι μεγάλα λόγια, το συναίσθημα να το κατευθύνει λογική σκοπιμότητα, αλλιώς θα σπάσουν σχέσεις ερωτικές, συντροφικές και κάθε είδους συμφωνίες θα συναντούν εμπόδια!

 Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι οι σχέσεις με ξένους (Αλλοδαπούς), η μετανάστευση, η θρησκεία, οι Νόμοι, η διδασκαλία, τα πτυχία, τα ατυχήματα, εγχειρήσεις, τα μακρινά ταξίδια, οι Θείοι-Θείες, ανάλογα την ηλικία και την κοινωνική μας θέση.

Είσαστε έτοιμοι για δραστηριότητα? Αν όχι σας περιμένουν εκπλήξεις !

Καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα να ξημερώσει !!!