4-7/1/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Από τον αισιόδοξο και γενναιόδωρο Τοξότη, πέφτουμε κατευθείαν στα “σκληρά” του Αιγόκερου!

Η Σελήνη εδώ αλλάζει το τοπίο απότομα, βέβαια δεν είναι η σελήνη που το κάνει αυτό, αλλά τα γεγονότα, που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε διάθεση και τακτική. Αν δεν είναι Πολιτικά αυτά (που είναι το πιθανότερο), είμαστε και εμείς, που στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τους στόχους, μας στεγνώνουμε από συναίσθημα και μπορούμε να πατήσουμε επί πτωμάτων γιά την νίκη!

Καλά…καλά είμαι λίγο υπερβολική, αλλά πολλοί μπορεί να το βρούν μπροστά τους αυτό το φαινόμενο! Είναι πολλές οι αστρολογικές συγκυρίες που το δείχνουν, αλλά δεν θέλω να σας ζαλίσω με ορολογία που δεν γνωρίζετε. Βασίζομαι λοιπόν σ’αυτούς που ξέρουν και σ’αυτούς που μ’εμπιστεύονται! Παιδιά …έλεος…χαλαρώστε…υπάρχουν κι άλλες χαρές, εκτός από το χρήμα, την κοινωνική καταξίωση, το σωστό και το “πρέπων”!

Μην τα ισοπεδώσετε όλα! Χα χα χα! Μετά που θα πάει η Σελήνη στον Υδροχόο, θα ψαχνόμαστε για φιλία και ανθρώπινα ιδανικά που τώρα παραμερίζονται για το συμφέρον!

Άσε που η φιλοδοξία και το κυνήγι ευκαιριών φέρνει συχνά προβλήματα υγείας… κράμπες, κόκαλα, δόντια, δέρμα.. άστα να πάνε κανείς δεν γλυτώνει… με το μαλακό παιδιά τώρα που τελειώνουν οι γιορτές μην μας μείνει κανένα ..κουσούρι!

Κατά τα άλλα καλό Σαββατο-κύριακο!!!!!!