5-7/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Όσο θα είναι η Σελήνη στούς Ιχθείς η ατμόσφαιρα θα μοιάζει με καζάνι που βράζει…τρόπος του λέγειν! Θα υπάρχει μια ησυχία που θα εγκυμονεί διάφορες δραστηριότητες!

Τα πράγματα θα μοιάζουν να καθυστερούν, να αναβάλλονται η να εμποδίζονται! Μην ανησυχείτε, απλώς μελετήστε τα καλύτερα. Μην επηρεάζεστε αρνητικά. Λίγο-πολύ όλοι διαισθανόμαστε ότι θα γίνουν αλλαγές. Κρατήστε μια παθητική αντίσταση, αυτό το διήμερο που έχουμε ηλιακή έκλειψη και ανάδρομο Ερμή.

Με τη Νέα Σελήνη, πάντα κάτι καινούριο γίνεται, ευχάριστο ή δυσάρεστο, που μας ταράζει τα νερά μέχρι να πάρει μορφή. Προς το παρόν, ασχοληθείτε με την υγεία σας και ότι οικονομικό είναι σε εκκρεμότητα. Αυτό το διάστημα θα ολοκληρωθούν δουλειές που είχαν μείνει πίσω, μην περιμένετε όμως να γίνουν όλα αυτό το διήμερο!

Η Σελήνη στους Ιχθείς μας δίνει ισχυρή διαίσθηση και μυριζόμαστε τα…  κρυμμένα καλά-κακά! Εχθροί φανερώνονται και λάθη πληρώνονται, αλλά μην το παρακάνουμε με τα απωθημένα! Απλώς, βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, ένα-ένα! Όπως πάντα, με την Σελήνη στους Ιχθείς, προτείνω, να ασχοληθείτε με κάτι πνευματικό, με όμορφες τέχνες (χορό-φωτογραφία-σενάριο) και ότι απαλύνει τον πόνο (φιλανθρωπία-φιλοζωία κλπ).

Καλή εβδομάδα φίλοι μου !!!