5-7/9/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος
Αυτή η θέση της Σελήνης, ήρθε με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, για όσους μπορέσουν να το διακρίνουν και να το βοηθήσουν να εκπληρωθεί!

Είναι, ένας εσωτερικός οδηγός, που δεν θα μας λύσει τα προβλήματα,αλλά θα μας γεμίσει αισιοδοξία και καλοσύνη για να τα διαχειριστούμε ευχάριστα! Αρκεί όμως, να πειθαρχήσουμε στην ορμή της σκέψης, του λόγου και στην υπερβολή των στόχων και φιλοδοξιών μας!

Μόνο τότε, θα δούμε τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται! Είναι πραγματικά, μια ”μαγική” στιγμή, καθώς η Σελήνη με τον Δία στον χώρο της φιλοσοφίας και των ηθικών νόμων, θα μεγαλοποιήσει τις απόψεις μας με κίνδυνο να χάσουμε τον στόχο μας από απροσεξία! Εδώ, ο Κρόνος μας καλεί σε ”εσωτερική ιεραρχία”, να βάλουμε μέτρο, στην εφαρμογή, για να είναι το αποτέλεσμα εποικοδομητικό! Διαφορετικά θα επικρατήσει το χάος και ο παραλογισμός! Ναι..από την θεωρία στην πράξη!

Οι τομείς που θα μας απασχολήσουν είναι, οικογένεια-πατρίδα, υγεία-εργασία και οι φορείς που τα αντιπροσωπεύουν. Τα…ερωτικά όπως φαίνεται, μόνο οι ανέμελοι και οι νέοι θα τα απολαύσουν που δεν θέλουν δεσμεύσεις! Οι υπόλοιποι, θα είναι πολύ απασχολημένοι με το τι πρέπει και δεν πρέπει…Διαλέξτε αν μπορείτε.