6-8/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Η Σελήνη στον Τοξότη, μας δίνει την διάθεση ν’αφεθούμε στον ενθουσιασμό, να φιλοσοφήσουμε, ν’αναζητήσουμε την γνώση, να ταξιδέψουμε..

Παρά τις υψηλές ιδέες όμως, ούτε αυτό το διήμερο θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας! Εκτός από λίγους και όσους λειτουργήσουν μόνο με την καρδιά! (τους ολιγαρκείς). Μα πόσοι από μας αυτή την εποχή, έχουμε παραμείνει καλόκαρδοι, άκακοι και καλοπροαίρετοι? Πόσοι πιστεύουμε στην ανθρωπιά με τόση λαμογιά και ψευτιά εκεί έξω? 

Ίσως μια μερίδα νέων, πιο αγνών και υποψιασμένων να το ψάξει πιο βαθιά. Ακόμα όμως φαίνεται ουτοπικό και ανεφάρμοστο! Ειλικρινά, δεν υπάρχει νικητής προς το παρόν!       Θα είναι οι μεν και οι δε, όπως πάντα! Διαλέξτε ..στρατόπεδο!

Σίγουρα, τουλάχιστον για την ψυχική μας υγεία, καλύτερα να το ρίξουμε στο ..καλαμπούρι αφού έτσι κι αλλιώς θα μας τρέχουν τα Πολιτικο-κοινωνικά γεγονότα! Όσο για την Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7/12 στον Τοξότη ας προσπαθήσουμε όσοι μπορούμε να ξεκινήσουμε τ’όνειρό μας, ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, έστω και αισιοδοξώντας!

Βοήθειά μας φίλοι μου! Με το χαμόγελο και έξω καρδιά!