6-8/8/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Ζόρικα τα πράγματα από ψυχολογικής πλευράς με την Σελήνη στον Σκορπιό. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση κι ούτε είναι φανερό, υποβόσκει όμως!

Φόβοι, κρυφές επιθυμίες, ανεξήγητα τρομαχτικά όνειρα, είναι μερικά απ’αυτά που θα μας αναστατώσουν! Απ’την άλλη, οικονομικά και κληρονομικά θέματα, ασφάλειες, οφειλές κλπ μπορεί να απασχολήσουν, μερικούς.

Κίνηση επίσης θα έχει και ο ερωτικός τομέας! Αλλά κι αυτός προς σεξουαλικά σκάνδαλα δείχνει να κλείνει! Παρόλο που Ήλιος-Άρης-Αφροδίτη από τον Λέοντα, σε καλή όψη με τον παιχνιδιάρη και τυχερό Δία ζητούν ανάλαφρες ερωτικές περιπέτειες, η Σελήνη απ’τον Σκορπιό, έρχεται να δυσκολέψει την προσέγγιση με πάθη, ζήλιες και απιστίες! Αυτό το σκοτεινό κομμάτι, υφίσταται και στις οικονομικές συναλλαγές, που προσπαθούν να το γλυκάνουν με κοινωνικές παροχές, αμφιβόλου εγκυρότητας όμως! Όπως βλέπετε, τίποτα απ’ότι είπα μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο!

Παντού μυστικότης και στην καλύτερη …αφανέρωτες ακόμα καταστάσεις! Αναμένουμε λοιπόν, δεν μασάμε, ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία! Παίζουμε ανάλογα…

Φιλαράκια, καλή δύναμη, όμορφα και συναρπαστικά να περάσετε αυτό το …μυστήριο διήμερο!!!