7-10/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Κρατηθείτε …ζόρικα τα πράγματα ! Το διήμερο με την Σελήνη στον Κριό ξεκινάει ανάποδα!

Αντί για εμπρός πάμε πίσω με τον Ερμή ανάδρομο ολόκληρο τον μήνα. Εντάξει… το κακό είναι ότι δεν έχουμε υπομονή, αλλιώς είναι κι αυτή μια…πορεία!!! Πας πίσω και παίρνεις φόρα… φτου κι απ την αρχή! Βλέπεις καθαρότερα, διορθώνεις λάθη, τακτοποιείς εκκρεμότητες, έχεις επιστροφές παντός είδους (οικονομικές, συναισθηματικές…).

Ας το δούμε από την καλή πλευρά κι ας αρπάξουμε τις ευκαιρίες! Όχι παράπονα, δεν αντέχω την γκρίνια! Πράγματι η Σελήνη στον Κριό δίνει μια τάση για βιασύνη, ανησυχία, μια διάθεση για εναλλαγές που κουράζει κι εμάς και τους άλλους! Όσοι λοιπόν έχουν κινηθεί με παρορμητισμό χωρίς να έχουν μελετήσει το Θέμα τους με σοβαρότητα και νομιμότητα που αιτεί ο Κρόνος, θα τα βρουν σκούρα!

 Παράλληλα όμως θα τους δοθεί ευκαιρία να διορθώσουν. Ευνοείται η φιλία -από την Αφροδίτη-, τα ταξίδια το διάβασμα -από το Δία-, μέσα από τα οποία θα παίρνουμε όραμα και δύναμη! Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα μας τροφοδοτεί με πίστη, οπότε φίλοι μου εύχομαι κουράγιο και καλή επιτυχία σε ότι κι αν σχεδιάζετε, υπομονή και καλή υγεία!!!