7-19/3/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος
Καθώς ξημέρωσε η Κυριακή και η Σελήνη διανύει το Ζώδιο του Λέοντα, η διάθεσή μας αναζητά τρόπους χαράς και ψυχαγωγίας.

Όποιες δυσκολίες κι αν έχουμε, οικονομικές ή συναισθηματικές, βρίσκουμε την δύναμη να κάνουμε ένα διάλειμμα με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε δημιουργικές στιγμές μαζί τους. Όσοι έχουν παιδιά θα τα φροντίσουν ιδιαίτερα και άλλοι θα απολαύσουν ερωτικές χαρές! Θα γίνουν επανασυνδέσεις ή προσπάθεια να λυθούν παλιοί λογαριασμοί και χρέη σε όλα τα επίπεδα,ερωτικά, φιλικά, οικονομικών οφειλών, μεταξύ συνεργατών κλπ.

 Βήματα συμφιλίωσης σε σχέσεις που έχουν παγώσει, είναι πιθανά, καθώς αυτή η Σελήνη μας δίνει ένα αίσθημα αξιοπρέπειας και μεγαλοκαρδίας! Βέβαια δεν θα λείψουν και συμπεριφορές …έπαρσης και ψευτοπερηφάνιας αλλά όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας! Μερικοί θα το ρίξουν στον τζόγο, αλλά το κέρδος είναι θέμα προσωπικού χάρτη. Ευνοείται το φλέρτ, η ψυχαγωγία, η τέχνη για την ευχαρίστηση του νου και της καρδιάς! Ένα ”μούδιασμα”στις σχέσεις και στα καινούρια ξεκινήματα είναι φυσικό εν όψη της Πανσελήνου στις 21/3, ως τότε όμως μην τσιγκουνευτείτε τα αισθήματά σας, δώστε τα απλόχερα έστω για την χαρά του…δίνειν, χωρίς να περιμένετε απαραίτητα ανταπόκριση!

Ή τουλάχιστον πάψτε να γκρινιάζετε, αν η αγάπη που παίρνετε δεν είναι αυτή που νομίζετε πως αξίζετε! …Έτσι θα απαριθμηστούν αυτά τα θέματα στο διήμερο! Καλά ξεμπερδέματα φίλοι μου !!!