7-9/1/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Και νάτην λοιπόν την Σελήνη (συναίσθημα) να διανύει τον Υδροχόο, σαν κυνηγημένη γυναίκα-μητέρα-κόρη!

Δεν έπαθε και λίγα στον Αιγόκερω! Μεσολάβησε και μια Έκλειψη Ηλίου που τη τσάκισε! Άφησε πίσω της τον Ήλιο ανάμεσα σε Κρόνο-Πλούτωνα να βγάζει τις αλήθειες με τον πιο σκληρό τρόπο. Στην καθ’ομιλουμένη ..οι απογοητεύσεις για μερικούς πολύ σκληρές! Από αυτές που σε κάνουν πιο δυνατό και σε αλλάζουν σαν χαρακτήρα γιατί σου δείχνουν πόσο λάθος κρίση είχες κι από κει και πέρα αρχίζει η ωριμότητα και οι καινούριες επιλογές.

Έτσι στο διάστημα που η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο θα ψάξουμε για καινούρια ιδανικά θα γίνουμε πιο αλτρουιστές κι ανθρώπινοι. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Όσοι δεν τα καταφέρουν θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο Νόμος της Εξέλιξης!

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βοηθήσει ανοίγοντας ορίζοντες για καλοσύνη, αρχικά μέσα από διαφωνίες και αναζήτηση του δικαίου. Εδώ μόνο όσοι αντέχουν την αλήθεια θα ωφεληθούν. Και η αλήθεια για τον καθένα είναι προσωπικό θέμα. Με την Σελήνη στον Υδροχόο, ψάχνουμε την αιτία, ερευνώντας πρώτα μέσα μας και μετά γύρω μας, αναζητώντας την ανθρωπιά και την φιλία με σεβασμό στην διαφορετικότητα και την ανεξαρτησία των άλλων, προχωρούμε προς το μέλλον γιατρεύοντας το παρόν.. ε..πια.. .τα είπα όλα? ή ξέχασα τίποτα?

Αυτός είναι ο υπέροχος Υδροχόος ..πολύ θεωρητικός ..εμείς όμως θα πάρουμε δια της Σελήνης τις ιδιότητές του για να βαδίσουμε παραπέρα!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν προσπαθήσετε !!!