8-10/12/2018 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, στολίδα, φωτάκια κι όμως τα κέφια μας με το ζόρι ανεβαίνουν.

Από Σαββάτο μεσημέρι,που η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, διάφορα κοινωνικά γεγονότα μας χαλούν την διάθεση και μας βάζουν σε σκέψεις. Θ’αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση?  Θα ζούμε με επιδόματα?  Τα παιδιά μας θα δίνουν άνισους αγώνες με το κατεστημένο?

Οι ενδείξεις για μεταμόρφωση έχουν αρχίσει με σκληρά γεγονότα! Η Αφροδίτη κι ο Ερμής από τον Σκορπιό κρατούν μια μυστικότητα! Ο Ήλιος κι ο Δίας από τον Τοξότη στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα! Η Σελήνη όμως (το συναίσθημα) στον Αιγόκερω, πνίγεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, που δείχνουν τις Εξουσίες και τις σκοτεινές δυνάμεις!

Ναι.. δεν είναι ανάλαφρο το ΣΚ, παρ’όλες τις προσπάθειες των καλλιτεχνών, των Ιερέων, των Φιλοσόφων! Πάλι μόνοι μας θ’αντισταθούμε, θα πάρουμε το πεπρωμένο στα χέρια μας κι ο Θεός βοηθός! Είπαμε, οι αλλαγές μετά τις 6/1/19 που θα ορθοδρομήσει ο Ουρανός. Δειλά-δειλά ,να μπει κι ο Άρης στον Κριό να.. ζωηρέψει’…..αστρολογικά μιλάμε πάντα απο εδώ…

Εμείς μαζευόμαστε, πειθαρχούμε αλλά δεν χάνουμε το χιούμορ μας που απ΄τον Αιγόκερω θα είναι χυδαίο, σατυρικό,  και θα μας κρατήσει σε φόρμα μέχρι να περάσουν τα δύσκολα!Οικογένεια-Πατρίδα-Κοινωνική καταξίωση-Τάξη κι ασφάλεια.. ε πια όλα έχουν τα όριά τους! 

Αντέχετε ..? πάμε!

Καλό ΣΚ! Έρχονται καλύτερες μέρες.. προσεχώς στους κινηματογράφους!