8-10/6/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Διασκεδάστε μέχρι το βράδυ όσοι μπορείτε γιατί μετά τα πράγματα γίνονται ζόρικα. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο κι αρχίζει το κυνήγι της τελειότητας και της λογικής, το ξόδεμα στις λεπτομέρειες και η γκρίνια για το το τι είναι σωστό και τι όχι!

Αυτό σε γενικές γραμμές ισχύει περισσότερο για τα ζώδια της γης-νερού και λιγότερο για τα ζώδια αέρα-φωτιάς. Οι σχέσεις περνούν από ψιλό κόσκινο και μόνο οι σοβαρές προτάσεις έχουν κάποια ελπίδα. Τα οικονομικά ξανοίγματα θέλουν διπλή και τριπλή σκέψη, καθώς τα πράγματα πάνε μπρος-πίσω.

Στην οικογένεια τα νεαρά άτομα, δημιουργούν προβλήματα με επαναστατικές συμπεριφορές. ΟΧΙ δεν είναι τραγικά τα πράγματα…εκνευριστικά είναι! Εκείνο που μπορεί ν’απαλύνει την ατμόσφαιρα αυτό το διήμερο, είναι ν’αφήσουμε το Ποσειδώνα (την φαντασία μας,το όνειρο,την καλοσύνη και την συμπόνια μας) να χρωματίσει την συμπεριφορά μας! Είναι λίγο δύσκολο, το ξέρω, γιατί ή Σελήνη στην Παρθένο αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής…φανταστείτε όμως τι όμορφα αποτελέσματα θα έχουμε, αν εμπιστευτούμε τα όνειρά μας! Αξίζει και το εύχομαι…τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε !!!

Φίλοι μου καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα !!!