8-10/7/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Ένα σούπερ κινητικό διήμερο ξεκίνησε σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο που συμβολίζει τον τρόπο του ”σχετίζεσθαι” του ατόμου!

Δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες, συμβούλια, συμβόλαια. Φυσικό είναι-θα μου πείτε-μετεκλογικά εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ο Ζυγός αφορά επίσης τους ερωτικούς δεσμούς, την συντροφικότητα και τους συνεταιρισμούς. Σαν Ζώδιο του Αέρα λειτουργεί με την λογική και κουράζει την Σελήνη που είναι το Συναίσθημα!

Μαζί με τον ανάδρομο Ερμή -που έχετε βαρεθεί ν’ακούτε- μέχρι τέλος του μήνα, θα μας κάνει την ζωή μας δύσκολη! Αυτό το διήμερο η υπομονή μας θα εξαντληθεί στις παντός είδους σχέσεις! Θα υποβόσκει μία εχθρότητα που θα δίνει αφορμή για διαμάχες! Μπορεί επίσης να φέρνει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν!

 Οι ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν έλξη, χάρη, λεπτότητα ή προοπτική συμβίωσης σπάνε! Συνεργασίες και συμβόλαια χωρίς καθαρότητα και νομιμοφροσύνη δεν προχωράνε! 

Κάτι τέτοια θα μας απασχολούν φιλαράκια μου καλοκαιριάτικα και δεν αντέχω καθόλου! Και μην νομίζετε, μερικοί ότι εσάς ,ότι δεν σας αγγίζει το πρόβλημα γιατί, έμμεσα όλο και κάποιος κολλητός, συγγενής, πολιτικός θα σας σπάσει τα νεύρα!

Όπως πάντα,εύχομαι καλή εβδομάδα και όλα να πάνε καλά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here