9-12/1/2019 – ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

© Νότα Κοντογιάννη ερευνήτρια – αστρολόγος

Απόψε το βράδυ, καθώς η Σελήνη περνάει στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού και με το τέλος των εορτών, η διάθεσή μας μπαίνει σε μια περίεργη κατάσταση.

Από την μια υπάρχει ανακούφιση που θα μπούμε στους γνωστούς μας ρυθμούς κι από την άλλη κάνοντας ένα απολογισμό δεν μπορούμε να αποφύγουμε μια μικρή μελαγχολία. Εκτός από τον χρόνο που έφυγε για πολλούς ανθρώπους έκλεισαν κεφάλαια σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Ο αλλαγές δεν είναι ευχάριστες για όλους, τουλάχιστον τώρα, που ζούμε την απορρύθμιση …

Σιγά-σιγά όλα θα πάρουν την μορφή που άλλοι επιδιώκουν και άλλοι θα αναγκαστούν ν’αποδεχθούν! Όσο θα είναι η Σελήνη στους Ιχθείς, θα έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε τυχόν πληγές και να αναζητήσουμε τρόπους να υλοποιήσουμε τα καινούρια μας ‘θέλω’. Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε συνεργασία με τον Άρη, θα μας εφοδιάσουν με θετική ενέργεια και ζωντάνια, όμως πρέπει κι εμείς να εργαστούμε με πίστη, αφοσίωση και συμπόνια, όπως απαιτεί η Σελήνη από τους Ιχθείς.

 Ναι, είναι σκληρές οι αλλαγές που αιτεί ο Κρόνος σε κοινωνικό επίπεδο και λέξεις όπως συμπόνια, συγχώρεση, ακούγονται ..ουτοπικές, όμως δεν υπάρχει άλλη οδός για την επιτυχία! Η άλλη διέξοδος είναι ..φυγή..αλκοόλ.. φάρμακα..ψευδαισθήσεις..  Είναι προσωπική η επιλογή!

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και καλή ψυχαγωγία σε όσους έχουν καλλιτεχνικές κλήσεις που ευνοούνται αυτό το διήμερο!