Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας

Τελέστηκε χθες, Πέμπτη 4/10, ο αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πατέρα Λάμπρο, Ιερέα του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσια τους: τη Βουλευτή της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικού και Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο της πολης μας κ. Γιώργο Παπανικολάου, τους Δημοτικούς συμβούλους: κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο, κ. Μάριο Κασσέρη, ο οποίος είναι και μέλος μας, κ. Νικόλαο Λεβετσοβίτη, κ. Νικόλαο Παπάζογλου και κ. Ορέστη Τσάγκλα, Πρόεδρο επίσης του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τον Πρόεδρο του συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας κ. Νικόλαο Τσιντή, την κ. Μιλένα Ραντοβάνοβιτς, που εκπροσώπησε τον Πολιτιστικό σύλλογο Προφήτης Ηλίας Γλυφαδας και τον Πρόεδρο της Δημοτικής – Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας κ. Σκαλτσά. Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τον αγαπημένο μας ηθοποιό κ. Τάσο Παλαντζίδη και όλα τα μέλη και φίλους, που μας τίμησαν και μας περιβάλλουν διαχρονικά με την αγάπη τους, στηρίζοντας το έργο μας.