Αιματηρή συμπλοκή με ληστές στην Κάτω Κηφισιά – Μπαράζ πυροβολισμών – Ένας νεκρός

Αστυνομικός απέτρεψε απαγωγή ηλικιωμένης από Τσιγγάνους

Άγριες σκηνές με πυροβολισμούς  εξελίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην κάτω Κηφισιά

Συγκεκριμένα, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, είδε πέντε(!) τσιγγάνους  να επιχειρούν να απαγάγουν  μια ηλικιωμένη γυναίκα, και την επιβίβασαν με τη βια στο αυτοκίνητό τους.

Ο αστυνομικός  που αντιλήφθηκε το συμβάν ακολούθησε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ που οδηγούσε  και στη διάρκεια της καταδίωξης πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου. Οι δράστες πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο την ηλικιωμένη και κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο αστυνομικός πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκίνητου, με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν, για να τους ακινητοποιήσει, παρ΄ όλα αυτά ανέπτυξαν ταχύτητα.

Μετά από λίγη ώρα ένας εκ των τσιγγάνων διεκομίσθη σε κλινική, τραυματισμένος στην πλάτη από σφαίρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για το συμβάν, το οποίο με τη σειρά του τον ενημέρωσε ότι ο δράστης έφερε σφαίρα στην πλάτη και κατέληξε.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι τρεις τσιγγάνοι κακοποιοί επιχειρούσαν να απαγάγουν(!)  την  ηλικιωμένη γυναίκα επιβιβάζοντάς την με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και λίγη ώρα μετά υπήρξε συμπλοκή, ενώ οι κακοποιοί άφησαν την ηλικιωμένη μέσα στη μέση του δρόμου.

Ο ίδιος είναι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζει την ηλικιωμένη.

Έξω από το Νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε ο τσιγγάνος υπάρχει αναστάτωση γιατί έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί  ενώ επίσης αναζητά η Αστυνομία τους εμπλεκόμενους με το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,  η ηλικιωμένη έπεσε θύμα αρπαγής  από τους τσιγγάνους  με σκοπό την εκβιαστική ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

πηγή: pronews.gr