Ακόμα ένα ΚΑΠΗ παραδόθηκε στην Τρίτη Ηλικία

Ένα ακόμα έργο που αφορά την τρίτη ηλικία εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος, και ήδη βρίσκεται σε λειτουργία. Είναι το ΚΑΠΗ Σουρμένων που βρίσκεται στη Λ. Ιασωνίδου στο Ελληνικό, το οποίο στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για έναν πανέμορφο πολυχώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, αίθριο, σάλα ψυχαγωγίας, αίθουσα χορού, φυσιοθεραπευτήριο, ιατρείο και γραφεία, που στόχο έχει να προσφέρει στους ηλικιωμένους υψηλές υπηρεσίες όπως πραγματικά τους αξίζει. Τη σύγχρονη αυτή αίθουσα θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν για τις δράσεις τους τα πολιτιστικά τμήματα και οι φορείς της πόλης τα απογεύματα.

Σε λίγες ημέρες επίσης θα παραδοθεί προς χρήση και το ΚΑΠΗ στην Αλεξιουπόλεως πλήρως ανακαινισμένο με υπερσύγχρονες δομές.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση, στην Ελλάδα της κρίσης, στα 4 χρόνια της θητείας της, κατασκεύασε εξ ολοκλήρου 3 νέα υπερσύγχρονα ΚΑΠΗ, ενώ ολοκλήρωσε, ύστερα από χρόνια καθυστερήσεων το 4ο, στην οδό Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

“Ένα μικρό μέρος από αυτά που σας χρωστάμε εμείς οι νεώτεροι είναι το σημερινό ΚΑΠΗ” είπε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, απευθυνόμενος στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, εγκαινιάζοντας το καινούργιο τους στέκι στα Σούρμενα του Ελληνικού.

“Εμείς ως αυτοδιοικητικοί, υπηρετούμε τον άνθρωπο πέρα από σημαίες και πολιτικά κόμματα, γιατί στην αυτοδιοίκηση αυτά δεν έχουν καμία αξία”, τόνισε.

“Η διοίκησή μας προσπαθεί να βελτιώσει την καθημερινότητά σας, γιατί είμαστε εδώ όχι για να μιζεριάζουμε, ούτε να περιμένουμε να πέσουν τα λεφτά από τον ουρανό και να λέμε απλά ότι φταίνε οι άλλοι.

Στόχος μας είναι να σηκώσουμε την πόλη μας λίγο ψηλότερα. Το είπαμε, το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε”, δήλωσε.