Αλλαγή φρουράς στο ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας

Αλλαγή φρουράς στο ΚΑΠΠΑ -Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση του Δήμου Γλυφάδας- που είναι επιφορτισμένο με όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και θεωρείται κομβικής σημασίας για τη λειτουργία του Δήμου.

Νέα Πρόεδρος η έμπειρη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Παπάζογλου -έως τώρα Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ- η οποία διαδέχεται τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Νίκο Λεβετσοβίτη, που ήδη έχει αναλάβει την Προεδρία του Γκολφ. Αναπληρωτής της Προέδρου του ΚΑΠΠΑ ορίστηκε ο πρώην Πρόεδρος του Γκολφ, Στέλιος Κουρουπάκης.

Αντιπρόεδρος στο ΚΑΠΠΑ η δημοτική σύμβουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός Ελένη Καράχου-Σκούταρη, με αναπληρώτρια την πρώην αντιδήμαρχο Σάσα Πατεράκη.

Ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΠΑ εξελέγησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελεονώρα Μαρούλη με αναπληρωτή τον Χρήστο Μιχαλακάκο και Βασίλης Νικάκης με αναπληρωτή τον Δημήτρη Νιτσιόπουλο, καθώς και οι μη αιρετοί: Βασίλης Βεμβέτσος με αναπληρωτή τον Αλέκο Τσαμπουράκη, Βασίλης Μουλακάκης με αναπληρωτή τον Νικόλαο Τσαμπίρα, Δήμητρα Δανιήλ με αναπληρώτρια την Ταξιαρχούλα Σακκά , Σταύρος Γιακουμάκης με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Μαυρίκη και Γιώργος Κάρμας με αναπληρώτρια την Αθανασία Λάγιου.

Από την μειοψηφία ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΠΑ εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γιάχος με αναπληρωτή τον Γιάννη Τζούβελη και Μάκης Φιλόπουλος με αναπληρωτή τον Ευστάθιο Γεωργούλα.

Εξελέγησαν επίσης οι Γιώργος Ανδρέου με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Παραγυιού, Δημήτρης Βίγλας με αναπληρώτρια τη Δωροθέα Μουτάφη και Ροδάνθη Σακελλάρη με αναπληρωτή τον Σπύρο Καραντζιά.

Καλή, δημιουργική θητεία σε όλους.