Ανακαινίστηκε με την αρωγή του Δήμου ο χώρος της Εθελοντικής Ομάδας Βάρης

Ευχαριστήρια επιστολή για την ανακαίνιση του χώρου που φιλοξενείται στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας εξέδωσε η Εθελοντική Ομάδα Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας Βάρης.

Σε αυτήν αναφέρει τη δημοτική αρχή και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την παροχή των υλικών, ενώ δημοσιεύονται και φωτογραφίες του χώρου πριν και μετά την ανακαίνιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια του εθελοντικού έργου που πραγματώνει η Ομάδα μας σε ολόκληρη την Αττική και με έδρα την πόλη της Βάρης και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την ανακαίνιση που πραγματώθηκε στο χώρο, όπου φιλοξενείται η Εθελοντική μας ομάδα, τα τελευταία 10 χρόνια.

Όλα αυτά τα έτη των δραστηριοτήτων της Εθελοντικής Ομάδας μας, η συντήρηση του χώρου, της έδρας μας, πραγματοποιείται από τα μέλη μας.

Φέτος, στα πλαίσια πάντα της θετικής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή αλλά και με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, τοποθετήθηκε τέντα στον προαύλιο χώρο, καθώς η φθορά του χρόνου και τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατέστησαν την προηγούμενη μη λειτουργική.

Ευχαριστούμε την τεχνική υπηρεσία του Δήμου που αποδέχτηκε τις προτάσεις μας για την ανακαίνιση του χώρου και στήριξε το έργο αυτό, παρέχοντας οικοδομικά υλικά για τη διαδικασία του σοβατίσματος των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων, όπως :

  • 2x Isomat Unicret fast
  • 2x Bauer Betofix A40
  • 2x Isomat Aquamat Penetrate
  • 1x Τσιμέντο Κρήτης
  • 10λίτρα αστάρι μικρονιζε εσωτερικών χώρων
  • 10λιτρα χρώμα εσωτερικών χώρων
  • 10λιτρα χρώμα εξωτερικών χωρών
  • Καθώς και πινέλα-ρολά

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το ενδιαφέρον τους προς την ομάδα και το έργο της, και ειδικότερα το Δήμαρχο κο Γρ. Κωνσταντέλλο για τις τοποθετήσεις του στο Δ. Σ. όπως επίσης και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Πασακυριάκογια τις προτάσεις του και την επίσκεψη του στο χώρο μας.

Θα ήταν ζωτικής σημασίας παράλειψη να μην αναφερθούμε στην μεγάλη και επίπονη προσπάθεια, η οποία πραγματώθηκε από τα μέλη της ομάδας στις διαδικασίες της ανακαίνισης. Είναι εκείνοι, οι οποίοι, είτε είχαν είτε δεν είχαν εθελοντική βάρδια (υπηρεσία), ερχόντουσαν καθημερινά για να σοβατίσουν, να τρίψουν, να βάψουν και να αντικαταστήσουν τον φθαρμένο, πλέον, από το πέρασμα του χρόνου πλαστικό τάπητα με πάτωμα λάμινειτ. Είναι εκείνοι που από το μετερίζι τους προσέφεραν δώδεκα εικοσάκιλα Durostick Granular Ultra, μια καινούρια πόρτα, μονωτικά και ενισχυτικά κονιαμάτων και τέσσερις εξωτερικούς προβολείς, ώστε να μετατρέψουν το σάπιο και εξαιρετικά ανθυγιεινό εσωτερικό χώρο δωματίου αλλά και τον προαύλιο χώρο, σε ένα όμορφο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, εκ μέρους όλων των μελών της ομάδας, ανθρώπους που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν αλλά δεν επιθυμούσαν να αναφερθεί το ονοματεπώνυμο τους, καθώς προσέφεραν μεταξύ άλλων και ένα παράθυρο pvc προς αντικατάσταση του παλαιού, σαπισμένου από τα χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δημήτρη Αϊμαλιώτη για την προσφορά μιας καινούριας τηλεόρασης.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Βάρης για την προσπάθεια αυτή, καθώς προσέφεραν περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν, αν αναλογιστούμε ότι η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και κατά τη διάρκεια των εκτάκτων καταστάσεων, με δείκτη επικινδυνότητας 4 (πολύ υψηλή) και 5 (κατάσταση συναγερμού).

Παρά την κούραση λόγω εργασιών, οι ίδιοι άνθρωποι συνέβαλαν, ώστε μαζί με τα έξι (6) άτομα έμμισθου προσωπικού του Δήμου να στελεχώνουν όλα τα οχήματα σε εικοσιτετράωρη βάση, με περιπολίες και κάλυψη του τηλεφωνικού κέντρου.

Παραθέτουμε συνημμένα φωτογραφίες με όλες τις διαδικασίες της ανακαίνισης του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου.

Η Διοικούσα Επιτροπή
της Εθελοντικής Ομάδας Βάρης».

 

πηγή: 3vita.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here