Ανακοινώνει τα σχέδιά του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

«Εντός των προσεχών ημερών» και πιθανότατα στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ως προς τα σχέδιά του για το δημοτικό του μέλλον.

Οι …παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν έχουν αμφιβολία ότι ο σημερινός δήμαρχος θα διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Ωστόσο ο ίδιος κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα liberal.gr απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η απόφαση για την εκ νέου διεκδίκηση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας δεν είναι ατομική απόφαση αλλά συλλογική και εντός των προσεχών ημερών θα δώσω συνέντευξη τύπου να ανακοινώσω τις αποφάσεις μας. Σε κάθε περίπτωση, παρά τις προτάσεις που μου έχουν γίνει στο παρελθόν αλλά και τώρα, η κεντρική πολιτική σκηνή δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές μου».

Στην ίδια συνέντευξη  ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ξεχώρισε ως κορυφαίες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας του πρώτον την εγκατάσταση του νέου δικτύου οδοφωτισμού με LED λαμπτήρες το οποίο «παρέχει περισσότερο και ποιοτικότερο φως σε κάθε γειτονιά της πόλης, εξοικονομεί περίπου 350.000 € από το ταμείο του Δήμου σε ετήσια βάση και μπορεί να παρακολουθείται με τηλεματική από τις υπηρεσίες του Δήμου» και δεύτερον την «ανακατασκευή και πιστοποίηση 44 παιδικών χαρών δαπανώντας ποσό που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ».

Ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι «η καθαριότητα της πόλης δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε», ενώ σχολιάζοντας την επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης σημείωσε ότι είναι θετική όμως «πρέπει να γίνει με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής».

Ως βασικά έργα που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε στη συνέντευξή του «τη δημιουργία δομών για τη σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων και την επίτευξη του στόχου να ανακυκλώνουμε περισσότερο από το 50% των σκουπιδιών μας», την επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων για το σχέδιο πόλης της Βάρης «για να μπορέσουμε επιτέλους να φτιάξουμε στην περιοχή όλες τις απαιτούμενες υποδομές που προβλέπονται σε μια σύγχρονη πόλη» και τέλος την ολοκλήρωση του έργου αξιοποίησης των παραλιών «με τη δημιουργία ήπιων λουτρικών υποδομών με ελεύθερη πρόσβαση για όλους».

Συντάκτης : Γιώργος Λαουτάρης,

Πηγή : 3vita.gr