Ανασχηματισμός στο Δήμο Γλυφάδας…

Αλλαγή φρουράς στις θέσεις αντιδημάρχων στη Γλυφάδα… Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου προχώρησε σε ανασχηματισμό τον οποίο θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες. Όπως έγινε γνωστό αποφάσισε μετά από σειρά διαβουλεύσεων  ν’ αλλάξει τρία πρόσωπα στη διοίκηση του δήμου και μάλιστα καινοτομώντας σ ε μία επιλογή του.  Όπως μας τόνισαν συνεργάτες του, ο κ. Παπανικολάου κατέληξε σ’ αυτή την απόφαση όχι γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από την προσφορά των αντιδημάρχων του, αλλά επί της ουσίας θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες και άλλων στελεχών της παράταξή του σε κρίσιμους τομείς λειτουργίας του δήμου.

Αναλυτικά, τον  μαέστρο και πολύπειρο Γιάννη Τζούβελη στην αντιδημαρχία Καθαριότητας θα αντικαταστήσει η Άννα Καυκά … Ίσως η μοναδική γυναίκα αντιδήμαρχος σ’ όλη την Ελλάδα στο συγκεκριμένο πόστο. Τον πολύ επιτυχημένο  Μάριο Κασσέρη θα διαδεχτεί στην αντιδημαρχία Καθημερινότητας ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και στην αναβαθμισμένη αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών- Πολεοδομίας και Πόλης ο Δημήτρης Αγγελάτος αναλαμβάνει “υπηρεσία” στη θέση του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είχε κατ’ ιδίαν συναντησεις με τους απερχόμενους αντιδημάρχους τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην πόλη καλώντας τους παράλληλα να στηρίξουν τους αντικαταστάτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του glyfada24.gr,  θα υπάρξουν στο δήμο Γλυφάδας και νέες αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι.  Ήδη συζητείται η θέσπιση μια νέας αντιδημαρχίας που θα έχει σχέση με τη νέα γενιά και τον αθλητισμό…