Ανασχηματισμός: Θέμα ωρών οι αποφάσεις – Έρχονται εκπλήξεις και αποχωρήσεις

Θέμα ωρών θεωρείται ο ανασχηματισμός, που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί τις συζητήσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης.


ΚθβέρνησηΒρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από τις ανακατατάξεις στο κυβερνητικό σχήμα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από αύριο Δευτέρα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων προσώπων.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στο κυβερνητικό σχήμα θα δουν την πόρτα της εξόδου, ενώ άλλα που δεν είχαμε δει, θα εισέρθουν σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες ως προς το ποιους θα αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αποσύρει και ποιους θα ρίξει στη «μάχη».

Σύμφωνα με το OPEN, αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο υπουργείο Παιδείας, καθώς και αλλαγή προσώπων στο υπουργείο Τουρισμού και το υπουργείο Εργασίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έντονη είναι η φημολογία και για την είσοδο πολλών γαλάζιων βουλευτών στη νέα κυβέρνηση. Ωστόσο, πολλοί στο περιβάλλον του πρωθυπουργού συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει το βλέμμα του στραμμένο στο Σεπτέμβριο, όταν και θα έχει τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού.