Αναζητείται άτομο για να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της Marvel

Θα σε πληρώσουν κιόλας!
Έχεις την αντοχή του Iron Man; Το πείσμα του Captain America; Τον ελεύθερο χρόνο του Ant-Man;». Αν η απάντησή σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική και είσαι φαν των ταινιών της Marvel, τότε μπορώ να πω ότι έχω να σου προτείνω την δουλειά των ονείρων σου.

Το CableTV.com ψάχνει κάποιον γενναίο, που θα αναλάβει να κάνει έναν μαραθώνιο Marvel, πριν την πρεμιέρα του «Endgame». Κάποιον, δηλαδή, αρκετά πωρωμένο με τις ταινίες του franchise, ώστε να καταφέρει να παρακολουθήσει περισσότερες από 40 ώρες μέσα σε περίπου έναν μήνα. Βέβαια, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να κάνουν την αποστολή λίγο πιο εύκολη για τον ήρωα, όπως λένε, που ψάχνουν, αφού εντάσσουν στον μαραθώνιο μόνο τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe και αποκλείουν τις σχετικές σειρές, τα Deadpool, τα Fantastic Four και τα X-Men. Μιλάμε, δηλαδή, για 22 ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο διάστημα μιας δεκαετίας.

Πέραν του να είσαι μεγα-φαν ώστε να τα βγάλεις πέρα, απαιτείται και το να είσαι τουλάχιστον 18 ετών και να έχεις καλή σχέση με τα social media. Αυτό που θα ζητήσουν από τον τελικό επιλαχόντα είναι να τουιτάρει συνεχώς για τις ταινίες και τον μαραθώνιο, ταγκάροντας πάντα και το CableTV.com, και μόλις τελειώσει να δώσει ένα feedback για όλες τις ταινίες, προκειμένου να δημιουργήσουν μία κατάταξή τους από την καλύτερη στη χειρότερη.

Εκτός από το κάψιμο στην οθόνη για ώρες, ο νικητής θα κερδίσει και 1.000$, όλες τις ταινίες σε Blu-Ray και ένα πακέτο συλλεκτικών αντικειμένων της Marvel, όπως μία μηχανή ποπ-κορν Captain America και μία κούπα με το γάντι της αιωνιότητας του Thanos.

Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμος «να σηκώσεις το σφυρί του Thor ή έστω το τηλεχειριστήριό σου και αν πιστεύεις πως έχεις ό,τι χρειάζεται για να σώσεις το σύμπαν από την άνεση του καναπέ σου», στείλε γρήγορα ένα βιογραφικό στο CableTV.com και πείσε τους ότι είσαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση και είσαι αρκετά ικανός στο multitasking, ώστε να βλέπεις τη μία ταινία μετά την άλλη και συγχρόνως να μην περνάει λεπτό που δεν θα ποστάρεις στα social media σου.

πηγή: Νικολέττα Σταμάτη / athensvoice.gr