Αναζητούν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η μοιραία Corvette

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Oι αστυνομικοί επιχειρούν να διερευνήσουν πολλά ακόμα αναπάντητα σημεία σχετικά με το μοιραίο τροχαίο που προκάλεσε ο Κυριάκος Κουκουλομάτης και στοίχισε την ζωή στον Νάσο Καρανίκα.

Ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης το μοιραίο βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στο αυτοκίνητο και μία νεαρή συνεπιβάτη.

Την κοπέλα αυτή αναζητεί η αστυνομία, η μαρτυρία της οποίας μπορεί να αποδειχθεί σημαντική.

Επίσης αναζητείται ο οδηγός του άλλου οχήματος με το οποίο ο Κουκουλομάτης έκανε κόντρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και χάνοντας τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου

Τέλος ένα τρίτο άτομο που αναζητείται είναι ο φίλος του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette.

Είναι αυτός που πήρε τον Κουκουλομάτη από το σημείο του δυστυχήματος και τον εξαφάνισε.

Τα ερωτήματα που ζητούν επίμονα απαντήσεις αγγίζουν και το 1ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, το οποίο αν και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του οδηγού, τη διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του, δεν κατάφερε ποτέ να τον συλλάβει αφού ο 40χρονος παραδόθηκε μόνος του, τέσσερις ημέρες μετά, συνοδεία της δικηγόρου του.

Αξίζει δε, να επισημανθεί ότι από το υπουργείο, αν και ζητήθηκε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης καθώς ήταν μια ιστορία που άγγιξε την κοινή γνώμη, υπήρξαν από την πλευρά της Τροχαίας σοβαρές αστοχίες.

Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του Κουκουλομάτη, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα όπως και θα έπρεπε ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.