Άννα Βίσση: Στο στούντιο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά

Η ανάρτηση στα social media

Μόλις την χρονιά που μας πέρασε, η Άννα Βίσση κυκλοφόρησε ένα live album με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ερμηνευμένες στη σκηνή του Hotel Ερμού. Τώρα, λίγους μήνες αργότερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας συστήσει ακόμα ένα άλμπουμ και το διάστημα αυτό βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τη νέα της αυτή δουλειά.

Η Άννα βρέθηκε στο στούντιο έχοντας μαζί της τους στίχους από τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ, και η ίδια όπως και η δισκογραφική της εταιρεία, Panik, έκαναν μια ανάρτηση από το στούντιο, ενημερώνοντας πως σύντομα θα δούμε τη νέα δουλειά, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην σκηνή του Hotel Ermou, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Η φετινή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που τραγουδίστρια και κέντρο συνεργάζονται και φυσικά η συνύπαρξή τους αυτή και φέτος γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Παράλληλα, τις Κυριακές στον ίδιο χώρο βλέπουμε σε ένα μοναδικό live την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Δες παρακάτω την ανάρτηση από το στούντιο της τραγουδίστριας.

Άννα Βίσση: Στο στούντιο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά

πηγή: kratisinow.gr