Άννα Βίσση: Τελευταίες πρόβες πριν το δυναμικό comeback!

Δυναμικό comeback ετοιμάζει η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αύριο πρεμιέρα και οι πρόβες δεν έχουν τέλος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έρχεται για τέταρτη χρονιά στο ίδιο αγαπημένο στέκι και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο «Hotel Ερμού» και, από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, βάζει την μοναδική κι ανεξίτηλη «σφραγίδα» της στις νύχτες της Αθήνας!

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού και music video «Μέσα Μου», από την Panik Gold, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μας υποδέχεται ξανά στο «καλλιτεχνικό της σπίτι», σε ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια με τα οποία έχουμε ταξιδέψει, διασκεδάσει, χορέψει, συγκινηθεί, κλάψει, ερωτευτεί, αγαπήσει, χωρίσει…

Πλαισιωμένη από τη «χρυσή» 11μελη της μπάντα με τους ανεπανάληπτους μουσικούς και δύο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η Άννα Βίσση, με τον μοναδικό και πάντα πρωτοπόρο τρόπο της, μας χαρίζει ένα «εκρηκτικό» μουσικό ταξίδι, μία παράσταση – εμπειρία!

πηγή: tlife.gr