Άνοιξε το ανακαινισμένο στάδιο στίβου της Γλυφάδας

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του το ανακαινισμένο στάδιο της Γλυφάδας, που είχε κλείσει προσωρινά λόγω των εργασιών για την ανάπλασή του. Στο δημοτικό στάδιο στίβου (επί της οδού Ζέρβα), ο Δήμος Γλυφάδας αντικατέστησε το παλιό και φθαρμένο ταρτάν με νέο, προδιαγραφών IAAF, και υλοποίησε πλήθος ακόμα εργασιών και παρεμβάσεων για την αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης. Παράλληλα, προχώρησε σε ανακαίνιση του περιβάλλοντος χώρου.

«Δεν μπορείτε πραγματικά να φανταστείτε πόσα τραβήξαμε και πόσους τσακωμούς και τριβές είχαμε για το έργο αυτό και τι ταλαιπωρία τραβήξαμε λόγω των καιρικών συνθηκών. Ήμασταν όμως προσηλωμένοι στο στόχο μας, να αποκτήσει η Γλυφάδα το δημοτικό στάδιο που της αξίζει, με τις πλέον σύγχρονες και ποιοτικές προδιαγραφές. Σήμερα παραδίδουμε ένα χώρο-πρότυπο, ένα γήπεδο που χαίρεται να αθλείται ο καθένας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που οι συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν πλέον να αθλούνται σε μια εγκατάσταση σύγχρονη και ποιοτική», τόνισε ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου, Δημήτρης Αγγελάτος. «Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γλυφάδας».