Διαφημιστείτε εδώ

Γλυφάδα: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο drive in Φεστιβάλ

«Θα αναβιώσουμε μια παλιά, παραδοσιακή ”συνταγή» αναφέρει  σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι προετοιμασίες για το πρώτο drive in φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Παπανικολάου θέλοντας να δώσει μια πιο ευχάριστη χροιά στην καθημερινότητα των πολιτών βρήκε λύση ώστε να μείνουν όλοι ασφαλείς μετατρέποντας το καθιερωμένο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Γλυφάδας σε… drive in Φεστιβάλ.

«Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Γλυφάδα δεν σταματούν λόγω κορονοϊού» τόνισε ο δήμαρχος μιλώντας στο newsbeast.gr και εξήγησε: «Φέτος δεν θα πάμε παραλία για το Φεστιβάλ Γλυφάδας γιατί είναι δύσκολο να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού. Κάθε χρόνο τον θεσμό αυτό τιμούσαν χιλιάδες άνθρωποι, έτσι για αυτό το καλοκαίρι καταλήξαμε στο να τον μετατρέψουμε σε drive in».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Γκολφ της Γλυφάδας όπου ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι σχετικές εργασίες για να μπορούν να σταθμεύσουν σε απόσταση το ένα από το άλλο τα οχήματα. Παράλληλα, τοποθετείται μια μεγάλη οθόνη που θα έχει 30 μέτρα πλάτος και 14 μέτρα ύψος.

«Θα αναβιώσουμε μια παλιά, παραδοσιακή ”συνταγή”, το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Drive in όχι μόνο σινεμά αλλά θέατρο και συναυλίες» είπε ο δήμαρχος. Το πρώτο drive in φεστιβάλ θα αρχίσει στις αρχές Ιουνίου και η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί αντί εισιτηρίου θα μπορεί να δώσει τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του δήμου.

«Η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά θα υπάρχει σχετική κράτηση για να μπορέσουμε να κάνουμε έναν σωστό προγραμματισμό. Όποιος επιθυμεί να έρθει με το αυτοκίνητό του στο Φεστιβάλ θα μπορεί να κάνει διαδικτυακά την κράτησή του στη σχετική πλατφόρμα του δήμου. Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγάλη, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση» ανέφερε ο Γιώργος Παπανικολάου. «Το ενδιαφέρον τον καλλιτεχνών για το drive in φεστιβάλ μας είναι έντονο.

Πολλοί θέλοντας να βοηθήσουν στο έργο μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να διασκεδάσουν τους πολίτες που πέρασαν δύσκολα λόγω καραντίνας μας έχουν πει πως δεν θέλουν να συμμετέχουν δωρεάν. Οι εκπλήξεις που περιμένουν το κοινό είναι πολλές. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τη συναυλία ενός πολύ γνωστού καλλιτέχνη το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως επίσης και το πρόγραμμα» επεσήμανε.

Πηγή: newsbeast.gr

Exit mobile version