ΑΝΤΥΠΑΣ-ΜΕΛΑΣ | Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Live Streaming με Αντύπα και Ζαφείρη Μελά, Σε μία εμφάνιση αφιερωμένη στην Γυναίκα !!

Μια υπέροχη διαδικτυακή συναυλία με μπουζούκια σε Live Streaming είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 8/3/2021 σε έναν χώρο όπως είναι το Κτήμα domaine Karras στην Κερατέα που διαμορφώθηκε ειδικά για αυτό.

Ένα μπουζούκι μαζί με κλαρίνο τρείς μαέστρους αλλά και μια ορχήστρα από 22 υπέροχους μουσικούς οι οποίοι συναντιόνται επί σκηνής για αυτή την συναυλία θα μας ταξιδέψουν, μεταξύ άλλων, στον κόσμο της λαϊκής μουσικής που τόσο πολύ έχει λείψει από τον κόσμο.


Μια συνεργασία που θα ξεκινούσε πριν από ένα χρόνο αλλά που, λόγω Κορωναιού, δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της, επιστρέφει τώρα ζωντανά και διαδικτυακά. Ο Αντύπας συναντάει τον Ζαφείρη Μελά σε ένα  αφιέρωμα στο γνήσιο λαϊκό ελληνικό τραγούδι που μεταδίδεται σε live streaming από την viva,gr  την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 21.00

Μια ιδέα που γίνεται πράξη.  Ένα βράδυ γιορτάζοντας την ημέρα της γυναίκας με τους καλύτερους και τα πιο υπερσύχρονα μηχανήματα ήχου και φωτισμού, μαζί με το χώρο αλλά και την καλλιτεχνική επιμέλεια των Νίκος Γεωργόπουλος Γιάννης Σιαμάγκας και Τάσο Σούρμπας.


Μαζί τους τραγουδούν

Ο Πρόδρομος και η Γωγώ Βαγενά

Παίρνουν μέρους οι Σολίστες: Σταύρος Παζαρέντης, Κώστας Μπάος, Χρήστος Μπουσδούκος και ο Λευτέρης Ζέρβας.

Όλοι μαζί μπορούσε να πάρουμε την Ζωή μας πίσω ακόμα και με αυτό τον τρόπο αφού η αγάπη για την μουσική ενώνει τα πάντα !!

Η αγορά του εισιτηρίου με το PRE SHOW σάς δίνει τη δυνατότητα εκτός από τη συναυλία να παρακολουθήσετε και συνεντεύξεις των αγαπημένων σας καλλιτεχνών που θα γίνουν λίγο πριν την έναρξη από την δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα.

Παραγωγή: CABANA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here