Απαρηγόρητη η έγκυος σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον! Οι αποφάσεις που δεν θέλει να πάρει

Η Κάρι Σίμοντς, η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον είναι πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περνάει μόνη της τις τελευταίες εβδομάδες λίγο πριν φέρει στο φως το παιδί τους. Σύμφωνα με την DailyMail, η 32χρονη Κάρι το βράδυ που ο Τζόνσον μπήκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό, ήταν απαρηγόρητη.


Η Σίμοντς, η οποία μένει στο σπίτι του ζευγαριού στο νότιο Λονδίνο, σύμφωνα με την Telegraph το βράδυ της μεταφοράς του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Σεν Τομας, τηλεφώνησε κλαίγοντας στους φίλους της λέγοντάς τους πόσο ανησυχεί για τον άνθρωπό της τον οποίο έχει να δει πολύ καιρό.

Ο 55χρονος Μπόρις και η σύντροφός του δεν έχουν συναντηθεί εδώ και 15 ημέρες καθώς λίγο μετά την διάγνωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, η Σίμοντς βρέθηκε επίσης να έχει ήπια συμπτώματα κορονοϊού.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πέρασε δεύτερο βράδυ στην εντατική, έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ τις αισθήσεις του αλλά χρειάζεται οξυγόνο. Δεν είναι επίσης γνωστό αν μπορούν να μιλήσουν έστω και από το τηλέφωνο και έτσι η Κάρι Σίμοντς ενημερώνεται τόσο από το νοσοκομείο όσο και από το πρωθυπουργικό γραφείο για την κατάσταση του συντρόφου της.


Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την Κάρι ως τον κοντινότερο συγγενή του τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται και τα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον και τα τέσσερα παιδιά του, η 26χρονη Lara Lettice, ο 24χρονος Milo Arthur, η 24χρονη Cassia Peaches και ο 22χρονος Theodore Apollo τα οποία απέκτησε με την δεύτερη σύζυγό του Marina. Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre την 11χρονη Stephanie.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here