Απετράπη εισβολή και ληστεία σε βίλα στην Γλυφάδα

Πιθανός στόχος ίσως ήταν κάποια από τις πολυτελείς οικίες επί της οδού Διαδόχου Παύλου στην παραλία της Γλυφάδας όπου διαμένουν εφοπλιστές. Οι Γεωργιανοί ληστές ήταν μεταμφιεσμένοι ως ηλικιωμένοι και είχαν πάνω τους οπλισμό, τέιζερ και μονωτικές ταινίες για την δέσμευση του υποψήφιου θύματός τους

Απετράπη χθες το βράδυ τελευταία στιγμή η εισβολή και ληστεία σε σπίτι στην Γλυφάδα. Περίοικοι αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις τριών εύσωμων και ψηλών αντρών που κυκλοφορούσαν για ώρα έξω από τα σπίτια τους με πολύ κακή μεταμφίεση ώστε να μοιάζουν σε ηλικιωμένους.

Οι δύο τους φορούσαν περούκες με άσπρα μαλλιά και ο τρίτος φορούσε μία περούκα με μελαχρινό καρέ μαλλί αλλά κρατούσε μαγκούρα. Βεβαίως, ο σωματότυπός τους κάθε άλλο παρά σε ηλικιωμένους παρέπεμπε και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν επί της οδού Διαδόχου Παύλου στην παραλία της Γλυφάδας να περιφέρονται ύποπτα έξω από πολυτελείς οικίες στις οποίες διαμένουν εφοπλιστές, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πέρα από τα είδη μεταμφίεσης, δύο πιστόλια, το ένα εκ των οποίων είχε κλαπεί πριν δύο χρόνια από το σπίτι αστυνομικού στον Πειραιά, τέιζερ και μονωτικές ταινίες για την δέσμευση του υποψήφιου θύματος τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν φανερώσει κατά την ανάκριση ποιος θα ήταν ο υποψήφιος στόχος τους και πέρα από αυτό εξετάζεται αν είναι υπεύθυνοι για πλήθος παρόμοιων πράξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις είναι σκληροί κακοποιοί και μάλιστα ο ένας από αυτούς αποφυλακίστηκε μόλις πριν από δύο μήνες, κάνοντας χρήση των υφιστάμενων ευεργετικών διατάξεων της νομοθεσίας. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί για πλήθος κλοπών και ληστειών και με το που έκανε χρήση των ευεργετικών αυτών διατάξεων ξαναβγήκε παγανιά στους δρόμους…

Συντάκτης: Θοδωρής Παναγιωτίδης
πηγή: news247.gr