Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Αυτόφωρο επειδή… δεν χρέωνε ξαπλώστρες στη Μύκονο

Μπλεξίματα για τον Νεκτάριο Νικολόπουλο  επειδή άφηνε τους λουόμενους να κάθονται σε μαξιλάρες χωρίς να πληρώνουν

Φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο στο νησί των ανέμων, αφού σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία οδήγησε στο αυτόφωρο υπάλληλο στην παραλία της Φτελιάς, επειδή δεν χρέωνε ξαπλώστρες-οι οποίες δεν υπάρχουν-στους πελάτες.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες επενέβησαν μετά από ανώνυμη καταγγελία για την επιχείρηση στην συγκεκριμένη παραλία, η οποία είναι μια από τις ελάχιστες που αντιστέκεται στις ξαπλώστρες, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, πριν δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Νεκτάριος Νικολόπουλος που διαχειρίζεται μαζί τον Παύλο Γιαβή την συγκεκριμένη παραλία έχουν παρανομήσει αφού όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί που πήγαν χαρακτήρισαν πέργκολες μερικά ξύλα.

Ξύλα, τα οποία αφαιρούνται κάθε βράδυ και χρησιμοποιούνται την ημέρα για να τοποθετούνται κάποια πανιά, προκειμένου να παρέχεται σκιά στους λουόμενους που πάνε εκεί, ειδικά στους λάτρεις του σερφ.

Η Φτελιά μαζί με άλλες δύο ή τρεις παραλίες όπως ο Φωκός δεν είχε ποτέ ξαπλώστρες, παρά μόνο μαξιλάρες, τις οποίες δεν χρεώνει, τελικά όμως στην Μύκονο της υπερβολής, αυτό θεωρήθηκε παρανομία.

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη παραλία κυριαρχούσε πάντα μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αφού είναι η αγαπημένη των σέρφερ όταν έχει κύμα και ο χαρακτήρας της έχει παραμείνει αναλλοίωτος τα τελευταία δέκα χρόνια.

Οι Νεκτάριος Νικολόπουλος και Παύλος Γιαβής δεν θέλησαν ποτέ να μπουν στην διαδικασία του πολέμου της ξαπλώστρας, υιοθετώντας ένα πιο μποέμ και χαλαρό στυλ στην Φτελιά.
Τελικά όμως, κάποιοι τις θέλουν παντού στο νησί, ακόμη και σε μέρη σαν τη Φτελιά, που δεν εναρμονίσθηκε ποτέ με τις glam ξαπλώστρες και τα στρώματα που βουλιάζεις, με τους ανθρώπους της να προτιμούν το χύμα στο κύμα.

Κάτι που τελικά το πληρώνουν, σε ένα νησί που η κατάσταση ξεφεύγει κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ χωρίς κανείς σχεδόν να κάνει κάτι γι’ αυτό…

Πηγή : protothema.gr