«Από το Άλμα στο Φάληρο με αγάπη»

Αυτή η Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ήταν μια Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες…. Μια Κυριακή Πασχαλινή μέσα στο Δεκέμβρη …. Γεμάτη φως και ζεστασιά που μόνο η αγάπη μπορεί να δώσει.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με το Σύλλογο μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «born to be different» στην Πλατεία Φλοίσβου την πιο όμορφη πλατεία της Παραλιακής.

Χορέψαμε υπό τους ήχους του Χρήστου dj του VIParties,  τραγουδήσαμε με την υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, ροκάραμε με τον Τόνυ Κονταξάκη, ήπιαμε ζεστό κρασί, κάναμε βόλτα και φωτογραφηθήκαμε με τις υπέροχες μηχανές Harley για να βοηθήσουμε το ΑΛΜΑ να αποκτήσει το δικό του σπίτι!

 

Στη γιορτή αυτή συμμετείχαν μαθητές από τα σχολεία του Παλαιού Φαλήρου( 4ο Δημοτικό, 4ΟΛύκειο, 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο) όπου μαζί με τα παιδιά μας από το Άλμα στολίσαμε όλοι μαζί με χειροποίητες κατασκευές την Πλατεία Φλοίσβου.

Με το σύνθημα «Ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ αυτά που μας χωρίζουν» ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης έδωσαν δυναμικό παρόν μετά από πρόσκληση που τους έγινε την προηγούμενη Κυριακή!!

 

Σας ευχαριστούμε!!

Η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ

Γιαννακοπούλου Κατερίνα«born to be different» – Από το ΑΛΜΑ στο Φάληρο με αγάπη