Αργυρούπολη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στο σχολείο του αδικοχαμένου Νικόλα – video

 Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ακόμα ένας 15χρονος μαθητής στην Αργυρούπολη. Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή και ενώ ο ανήλικος βρισκόταν στο σπίτι του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κάποια στιγμή, ο ανήλικος μαθητής μπήκε στο μπάνιο και χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό πέρασε μια δερμάτινη ζώνη στο λαιμό του και την έσφιξε. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ε υτυχώς, την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο θείος του, ο οποίος ενημέρωσε την οικογένεια του παιδιού, που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως μετεφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή βοηθειών. Το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση όμως σώθηκε ενώ πληροφορίες λένε ότι δεν ήταν σε θέση να πει πολλά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη ενέργεια.

Το θέμα έκανε γνωστό ο πατέρας του άτυχου Νικόλα, που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον 15χρονο παρολίγον αυτόχειρα. Ο Νικόλας ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού και μάλιστα στο σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του κατονόμαζε έξι συμμαθητές του. Ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, ανέβασε ένα κείμενο στο προφίλ του στο facebook τονίζοντας πως σε μία σχολική μονάδα που συνέβη ήδη αυτό το γεγονός θα έπρεπε να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες δομές και να επαγρυπνούν…

Η διευθύντρια του σχολείου φοβάται μήπως πίσω από το νέο περιστατικό είναι η ίδια ομάδα που ενοχλούσε τότε το αγόρι που αυτοκτόνησε. Η ίδια ενημέρωσε τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος διέταξε το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το περιστατικό.

Συμμαθητές του 15χρονου υποστηρίζουν πως και αυτό το παιδί ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού. “Ήταν ευαίσθητος και κλεισμένος στον εαυτό του” λένε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Σοκαρισμένοι γονείς και συμμαθητές του 15χρονου

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και ο δήμαρχος Αργυρούπολης. Όπως είπε δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα

πηγή: newsit.gr