Άρωμα Ευρωλίγκας στην Τερψιθέα Άνω Γλυφάδας

Άρωμα …Ευρωλίγκας στην Άνω Γλυφάδα, καθώς το κλειστό της περιοχής, δίπλα ακριβώς στο 5ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο ανακαινίζεται με γρήγορους ρυθμούς και το αποτέλεσμα, καθώς φαίνεται, θα κάνει όλους να τρίβουν τα μάτια τους!

Το κλειστό γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα ανακαινίζεται πλήρως από τη δημοτική αρχή της Γλυφάδας και στο προσεχές διάστημα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές και όλους τους αθλητές.

Το γήπεδο, το οποίο βρίσκεται σε ένα νευραλγικό και πολυσύχναστο σημείο της Γλυφάδας, στην Τερψιθέα, επί της Κωνσταντίνου Αθανάτου, απέναντι από την πλατεία και από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα και δίπλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, στο 5οΓυμνάσιο και στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του σύντομα και ήδη οι μαθητές της περιοχής και όχι μόνο δείχνουν ενθουσιασμένοι.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του iglyfada, ο χώρος έχει βαφτεί εξ’ ολοκλήρου, τοποθετήθηκε νέο σύγχρονο παρκέ προδιαγραφών Ευρωλίγκας, μπήκαν ειδικές λάμπες φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μπασκέτες και πλέον, απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να παραδοθεί στο κοινό. Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στο νέο αυτό διαμαντάκι της πόλης μας.

Πηγή : iglyfada.gr