Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον μικρό Γιάννη για να γίνει γρήγορα καλά

Αγαπητοί μας φίλοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, τον τελευταίο έναν μήνα βρισκόμαστε και πάλι στη Γερμανία. Η μια άσχημη εξέλιξη διαδέχθηκε την άλλη και δυστυχώς ο Γιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει τις μάχες με σύμμαχο την πρωτοποριακή θεραπεία CAR-T που ακολούθησε. Έδωσε ηρωικά την ίδια δύσκολη μάχη δυο φορές μέσα σε λίγους μήνες, όμως η λευχαιμία του δεν νικήθηκε. Το ίδιο όμως δεν νικήθηκε και το πείσμα του Γιάννη και η αγάπη του για ζωή. Το ίδιο δεν νικιέται και η δική μας ελπίδα ότι στο τέλος ο Γιάννης, όσες μάχες κι αν έχει χάσει, θα κερδίσει αυτόν τον άνισο πόλεμο, στον οποίο βρίσκεται για πάνω από το μισό της ζωής του. Το αξίζει, όπως και κάθε παιδί που βασανίζεται στις ογκολογικές μονάδες.

Βρισκόμαστε και πάλι σήμερα στην ίδια άβολη και δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε βοήθεια. Με τα φτερά κομμένα από τα απανωτά χτυπήματα, καλούμαστε να βρούμε το ψυχικό σθένος και την οικονομική δυνατότητα να δώσουμε στον Γιάννη το μεγαλύτερο δώρο. Μια μεταμόσχευση μυελού των οστών που θα του χαρίσει ΤΗ ΖΩΗ!

Τα χρήματα είναι πολλά, 350000€ που πρέπει να βρεθούν άμεσα. Και ο χρόνος που μεσολάβησε από την προηγούμενη φορά που στραφήκαμε σε έρανο λίγος. Οι καιροί επίσης είναι δύσκολοι, πιο δύσκολοι από την πρώτη φορά που σταθήκατε πλάι μας, σαν μια μεγάλη οικογένεια από κάθε άκρη της Ελλάδας. Κάποιοι ίσως νιώσουν δυσπιστία. Κάποιοι ίσως μας παρεξηγήσουν. Το γνωρίζουμε καλά.

Όσο άβολο κι αν είναι, όσο κι αν κάποιοι ίσως δυσπιστήσουν, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να στραφούμε σε όλο τον κόσμο. Λιθαράκι λιθαράκι πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα. Ελπίζουμε με όλη μας την ψυχή στη βοήθειά σας.

Για πρώτη φορά, ο ίδιος ο Γιάννης αποφάσισε μόνος του να σας μιλήσει. Γνωρίζει τα πάντα και κυρίως γνωρίζει ότι αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί. Ξέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Με όση δύναμη μας μένει, σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε.
Κάθε αποδεικτικό στοιχείο βρίσκεται στη διάθεσή σας. Επισυνάπτεται το κοστολόγιο του Νοσοκομείου για την μεταμόσχευση καθώς και η τελευταία επιστολή του καθηγητή Bader που παρακολουθεί τον Γιάννη.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σας ενημερώσω ότι ο Γιάννης δεν βρίσκεται σε θέση να ταξιδέψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια μεταμόσχευση. Πέραν από τη βεβαρυμμένη υγεία του, ο κίνδυνος της πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιο ρίσκο. Ακόμα όμως κι αν μπορούσε, δεν θα το έκανε.

Έχοντας περάσει 7 ολόκληρα χρόνια στα νοσοκομεία της Ελλάδας, και γνωρίζοντας τα μηδαμινά ποσοστά επιβίωσης στην Ελλάδα σε παιδιά ανάλογης κατάστασης, η ελπίδα και η ασφάλεια που του χαρίζει ο καθηγητής και το προσωπικό της μονάδας μεταμόσχευσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης είναι η μισή μάχη που έχει ήδη κερδίσει. Και δεν θα του τη στερήσουμε. Όπως δεν θα το έκανε κανένας γονιός που θέλει να ζήσει το παιδί του.

Σας ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση Stella Chanioti στο inbox.

Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε προγραμματισμένη κατάθεση για να στηρίξουν τον μικρό Γιάννη, παρακαλούνται να χρησιμοποιούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
13764767 – ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
09363778 – ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ