ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ: Νέος Αναπληρωτής Διοικητής ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια οι νέες διοικήσεις των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Μεταξύ αυτών και τα νοσοκομεία του Πειραιά, για την ακρίβεια της 2ης υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά, στην οποία ανήκει και το Ασκληπιείο της Βούλας.
Με την ίδια ανακοίνωση ορίστηκε και ο δημοτικός σύμβουλος από τη Γλυφάδα Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στη θέση του αναπληρωτή Διοικητή, με χωριστές αρμοδιότητες από αυτές του Διοικητή.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του υπουργείου έκρινε 1.661 αιτήσεις για τις συνολικά 112 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στο ΕΣΥ.

 

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ

Ο Αιμίλιος Αντ. Βουγιουκλάκης, είναι 38 χρονών και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Αποφοίτησε από το 1ο Δημόσιο Λύκειο Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Ιστορίας και Αρχαιολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει ειδίκευση στην Ιστορία. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύσει τέσσερις ακαδημαϊκές εργασίες. Παράλληλα, είναι αριστούχος απόφοιτος του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Msc) «Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης», των Πανεπιστημίων Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Πελοποννήσου. Σήμερα κάνει και το δεύτερο Μεταπτυχιακό του (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ είναι τακτικό μέλος της Αρκαδικής Ακαδημίας.

Στα φοιτητικά του χρόνια εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας Αθήνας Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι , καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες του ημερησίου τύπου, ενώ, παράλληλα, διετέλεσε και διευθυντής του γραφείου τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας, την περίοδο 2013-2015, επί Υπουργίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το 2009 εξελέγη Πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Γλυφάδας, εκπροσωπώντας ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τους νέους της πόλης, ενώ, για τη δραστηριότητά του, έχει τιμηθεί και βραβευθεί από σωματεία και φορείς της Γλυφάδας.

Στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου.

Από τον Μάιο του 2017 μέχρι τον Νοέμβρη του 2018 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Γλυφάδας, όταν και με απόφασή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2019 επανεξελέγη με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου, δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας.