Αύριο ανοίγει τις πόρτες του το νέο ΚΕΠ στην οδό Γούναρη

Ένα ακόμη έργο του Δήμου Γλυφάδας ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του αυτήν τη χρονιά, καθώς, αύριο, ξεκινά τη λειτουργία του το νέο ΚΕΠ Γλυφάδας, σε ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην οδό Γούναρη 199.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σχολίασε σχετικά με το νέο αυτό εγχείρημα τις διευκολύνσεις που προσφέρει για τους δημότες της Γλυφάδας, ενώ προανήγγειλε και τα επίσημα εγκαίνια του κτιρίου από τη νέα χρονιά. Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπανικολάου, ανέφερε: «Αποχαιρετούμε το 2017 με ένα ακόμα νέο ξεκίνημα στην Γλυφάδα. Ξεκινά αύριο τη λειτουργία του το νέο υπερσύγχρονο ΚΕΠ της πόλης μας, στην οδό Γούναρη 199, το οποίο, πλέον, αντικαθιστά την ακατάλληλη υποδομή στην οδό Επιδαύρου.

Σημειώνουμε ότι το νέο μας ΚΕΠ εντάσσεται στο συνολικό μας σχεδιασμό για την αναδιοργάνωση, την αναμόρφωση και την εκ νέου χωροθέτηση, συνολικά, των υπηρεσιών μας, με το κόστος, μάλιστα, χάρη στην ορθολογική διαχείριση και στην οικονομία κλίμακος να μειώνεται συγκριτικά με τις παλαιές υποδομές σε ποσοστό πάνω από 50%. Όπως θα διαπιστώσετε, το νέο μας ΚΕΠ αποτελεί ένα νέο χώρο, σύγχρονο, λειτουργικό, με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές και με μοντέρνο σχεδιασμό. Ένα ΚΕΠ πρότυπο, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και κατά την κρίση μας ένα από τα καλύτερα που θα συναντήσετε, σε ένα κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης μας.

Μαζί με το νέο ΚΕΠ, οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις των υπηρεσιών μας στο ίδιο κτίριο, στην οδό Γούναρη 199 – ΚΕΠ, Τεχνική Υπηρεσία , Δημοτική Αστυνομία, ΚΑΠΠΑ, «Fix my City» – δημιουργούν ένα νέο σημείο αναφοράς του Δήμου μας, προωθώντας την έννοια της υπηρεσίας μιας στάσης (one stop shop). Με απλά λόγια , περιορίζουμε δραστικά το «πήγαινε – έλα» από τη μια υπηρεσία στην άλλη, που τόσο μας ταλαιπωρεί καθημερινά. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το εγχείρημα, τη Δημοτική μας Αρχή και ιδιαιτέρως, τον Αντιδήμαρχο Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη. Καλορίζικο το νέο μας ΚΕΠ. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε… ασταμάτητα!».