Αυτές είναι οι ημέρες και ώρες για τις Ορκωμοσίες Δημάρχων & Μελών Δ.Σ των νοτίων προαστίων

Ξεκινούν οι Ορκωμοσίες των Νέων Δημάρχων & μελών του νέων Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων…
Γλυφάδα


Αργυρούπολη – Ελληνικό


Ηλιούπολη

 

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην τελετή
ορκωμοσίας του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, στις 19:00, στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης

Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης


 Νέα Σμύρνη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας προσκαλούµε να παραστείτε και να τιµήσετε µε την παρουσία σας την τελετή ορκωµοσίας του ∆ηµάρχου και των ∆ηµοτικών Συµβούλων του ∆ήµου Νέας Σµύρνης για τη δηµοτική θητεία 2019 – 2023, που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου «Μπάµπης Μπεχλιβανίδης» 2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος, Κεντρική Πλατεία.

Ο ∆ήµαρχος Νέας Σµύρνης
Σταύρος Τζουλάκης


Αλιμος

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αλίμου. Θα πραγματοποιηθεί στη θεατρική σκηνή Αλίμου «Κάρολος Κουν» στις 12:00


Π. Φάληρο

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και των δημοτικών συμβούλων για την περίοδο 2019 – 2013.

Την τελετή ορκωμοσίας θα τελέσει ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.κ.Συμεών στον Πολυχώρο του Δημαρχείου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος) στις 10 το πρωί.


Άγιος Δημήτριος

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Δημητρίου 55), θα γίνει η ορκωμοσία της Δημάρχου, Μαρίας Ανδρούτσου, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.


 Βούλα – Βάρη – Βουλιαγμένη

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Η εκδήλωση θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Βούλας (Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή, 18) και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. Η ορκωμοσία ως είθισται θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.