Αυτός είναι ο πιο ανοιξιάτικος δρόμος της Αθήνας – Ανθισμένες αμυγδαλιές, πιγκουίνοι και μια μαγική νταντά έφτασαν στου Ψυρρή

Η άνοιξη είναι πια εδώ! Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο ήλιος λάμπει και εμείς ντυνόμαστε πιο δροσερά και ελαφριά. Τα λουλούδια ανθίζουν και παντού γύρω μας υπάρχουν ζωηρά χρώματα και… αρώματα.

Σε έναν δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, όμως, η άνοιξη έχει έρθει για να μείνει.

Στην οδό Καραϊσκάκη, στο νούμερο 17, στου Ψυρρή, μια ολόκληρη συνοικία έχει ανθίσει.

Το γνωστό μας πλέον «Little Kook», που έχουμε αγαπήσει τόσο, έβαλε τα ανοιξιάτικά του και μας καλωσορίζει στη νέα εποχή.

Το υπέροχο μαγαζάκι που μεταμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση, ήρθε η ώρα να αλλάξει και πάλι καθώς φύσηξε ανατολικός άνεμος.

Υποδεχόμαστε έτσι μια μαγική νταντά, την Μαίρη Πόππινς, με την μαγική της ομπρέλα!

Μαζί της φέρνει τον Μπερτ, τους πιγκουίνους, τα αλογάκια του καρουζέλ, τις ανθισμένες αμυγδαλιές αλλά και μια βαλίτσα γεμάτη λιχουδιές!

Λαχταριστές μυρωδιές από αφράτα κέικ, αρωματικό τσάι και άλλες γλυκιές και αλμυρές νοστιμιές εμφανίστηκαν στα τραπεζάκια του!

Άλλωστε, a spoonful of sugar helps the medicine go down!

Θα σιγοτραγουδήσουμε το «Iiiiiiiit’s Supercalifragilisticexpialidocious!»,σαν να είμαστε στην Οδό Κερασιάς 17 στο Λονδίνο και ακούμε τις κανονιές του Ναύαρχου Boom.

Θα μπούμε στις πολύχρωμες ζωγραφιές του Μπερτ, όπου θα ζωντανέψει το παραμύθι και η φαντασία μας και θα γίνουμε πάλι παιδιά!

Little Kook

Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, Αθήνα

πηγή: bovary.gr