Βίντεο ντοκουμέντο: Οι αστυνομικοί δέχονται άγρια επίθεση στην Πειραιώς! Πυροβολισμοί και ξύλο!

– Είναι η στιγμή που ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτίθενται εναντίον αστυνομικών στην Πειραιώς! – Πυροβόλησαν με καραμπίνες, “απάντησαν” με πυροβολισμό στον αέρα οι αστυνομικοί για εκφοβισμό – Κατέληξαν με μώλωπες στα γεννητικά όργανα και σε όλο τους το σώμα – Καταγγέλλουν πως ο ασύρματος ήταν “νεκρός” – Πώς κατάφεραν τελικά να ειδοποιήσουν το κέντρο – Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε την μουσική στη… διαπασών και κινούνταν «περίεργα». Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ξεκίνησαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, ξύλα και μάρμαμα κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί, από τη πλευρά τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αποκόμισαν μώλωπες στα γεννητικά όργανα και όλο τους το σώμα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την στιγμή της συμπλοκής!

Ακούγονται οι πυροβολισμοί, οι αστυνομικοί φαίνονται να δέχονται επίθεση από τους δράστες. Σε ένα πλάνο φαίνεται κάποιος να κλωτσά έναν αστυνομικό στην κοιλιά…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί – Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος!

Σύμφωνα με τον Alpha, ο οδηγός του περιπολικού κατέθεσε πως φώναζε «μην μας κυκλώνετε, μην μας κυκλώνετε» και φοβήθηκε πως θα του πάρουν το περιπολικό. Κατέθεσε ότι έκανε «βουτιά» και άρπαξε τα κλειδιά εγκαταλείποντας το όχημα.

Εκείνη την ώρα, είδε στον ασύρματο την ένδειξη «no signal» ενώ από καθαρή τύχη κατάφερε να ειδοποιήσει το κέντρο. Κι αυτό διότι λίγη ώρα πριν είχε κάνει μια κλήση για άλλη υπόθεση από το κινητό του γιατί και πάλι δεν λειτουργούσε ο ασύρματος, κι έτσι η καταγραφή βρισκόταν «ψηλά» στην λίστα των κλήσεών του, καταφέρνοντας έτσι να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του λέγοντας: «Δεχόμαστε επίθεση«!

Δείτε τις εικόνες που δείχνουν τα τραύματα που φέρουν οι αστυνομικοί

πηγή: newsit.gr