Δ. Γλυφάδας: Δικαστική απόφαση για συμβασιούχους στην Καθαριότητα

Επιτυχία για συμβασιούχους καθαριότητας  στον Δήμο Γλυφάδας με προσωρινή διαταγή από τον Μάρτιο του 2018, οι οποίοι πέτυχαν να αναβληθεί η συζήτηση της αίτησης τους για ακόμα μία φορά  για  χρονικό διάστημα σχεδόν 4 μηνών, δηλαδή μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019.

Οι  εργαζόμενοι δεν είχαν περιληφθεί στους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018, οπότε αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ασκώντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και να πετύχουν διά της χορηγηθείσας προσωρινής διαταγής την παραμονή τους στην εργασία τους έως τη συζήτηση της αίτησής τους.

Παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν εκδοθεί οι οριστικοί πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. για την προκήρυξη 3Κ/2018 και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διορισμοί των προσληπτέων, ενώ παράλληλα πολλοί εξ αυτών απασχολούνται προσωρινά ως συμβασιούχοι μέχρι την πρόσληψή τους, το Δικαστήριο προφανώς έκρινε ότι οι αναπόφευκτες ελλείψεις στην καθαριότητα του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωση των διορισμών των μονίμων δεν μπορούν να αναπληρωθούν διαφορετικά.

πηγή: aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here