Δεν θα κατέβει στα νότια υποψήφιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Μαζική ήταν η παρουσία των πολιτών από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής, κατά τη χθεσινή ομιλία του Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Περιστέρι, με την οποία και ανακοίνωσε την επιλογή του να πολιτευθεί στο Δυτικό Τομέα.

Στην αίθουσα και τους γύρω χώρους του συνεδριακού κέντρου ΚΥΒΕ, πέραν του ιστορικού στελέχους της ΝΔ, κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης, κ. Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Γεώργιος Σπανός, ο πρώην Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Ναύαρχος εν αποστρατεία, κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, κ. Νίκος Κωστόπουλος.

Το παρών έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Β5 της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος, το σύνολο των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ της Δυτικής Αθήνας, δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου, κ. Χαράλαμπος Καούκης, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι η παρουσία του στον Δυτικό τομέα αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά, ταυτόχρονα, και τη συνέχιση μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης. «Μιας παράδοσης που χαράσσεται από κοινού, εδώ και δεκαετίες, σε αυτές τις γειτονιές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία «δε δέχεται καμία  περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, ούτε και κανένα νέο φόρο που θα συρρικώσει και άλλο το πενιχρό, σήμερα, εισόδημα των ανθρώπων του μόχθου» και, αναφερόμενος στο Προσφυγικό, τόνισε ότι «τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση έχει καταστήσει τα σύνορα της χώρας ανοιχτά για όποιον επιθυμεί να τα παραβιάσει και συνεχίζει να διαχειρίζεται με αδιαφάνεια το 1,6 δισ. ευρώ που έχει διαθέσει η Ευρώπη προς τη χώρα μας».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, επικεντρώθηκε στη δημιουργία της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών που έχει ανάγκη η Ελλάδα. «Τη στιγμή που ο κόσμος αλλάζει  και η τεχνολογία εξελίσσεται, η Ελλάδα παραμένει, τη τελευταία δεκαετία, καθηλωμένη σε κρίση. Μια κρίση που έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι Έλληνες, αλλά, ιδιαίτερα, οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας να πληγούν από τη μείωση του εισοδήματος τους, τον περιορισμό των ευκαιριών, τις λίγες δυνατότητες για ανέλιξη και επιτυχία», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Σήμερα, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ εκεί που η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη και μαχητικότητα. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, για να δώσουμε, σήμερα, το μήνυμα ότι η Δυτική Αθήνα θα βρίσκεται δυναμικά, διεκδικητικά και πρώτη στο τραπέζι των αποφάσεων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Πηγή : Notia.gr