Δήλωση-βόμβα Μπαλάσκα: Μόλις πάρουμε εντολή κάνουμε «ντου» στα Εξάρχεια!

Έτοιμη είναι η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρο Μπαλάσκα, για άμεση επέμβαση στα Εξάρχεια.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο newsbreak.gr προειδοποιεί τους αντιεξουσιαστές πως «περιμένουμε εντολή» και μόλις την πάρουμε «ο σώζων ευατόν σωθήτω».

«Οι αστυνομικοί από σήμερα είναι παρά πόδας και περιμένουν την εντολή να μπουν στα Εξάρχεια και να ξεκαθαρίσουν τον τόπο. Αυτό θα γίνει αβίαστα και άμεσα….Το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάργηση του ασύλου και μία πολιτική εντολή. Αυτό περιμένουμε και θα γίνουν τα δέοντα», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας και πρόσθεσε: «Όσο για τους μπαχαλάκηδες μόλις σταλούν οι διμοιρίες στα Εξάρχεια, o σώζων εαυτόν σωθήτω».

«Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να ”καθαρίσουμε” τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς– ψευδοϊδεολόγους έχουν μία ώσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα ”ξεβρώμισμα” μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα», σημείωσε.

Όσον αφορά τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα ο ίδιος τόνισε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει, για εμάς είναι υπόθεση ωρών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».

Να προσθέσουμε πως χθες ήταν  τεράστια η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά την κλοπή κάλπης από εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη στο «γκέτο» της πρωτεύουσας..

πηγή: newsbreak.gr