ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Μετά από 80 χρόνια κι αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες, η πόλη μας θα είναι ξανά ενιαία.

Το κάτω Ελληνικό που σήμερα το χωρίζει ο αεροδιάδρομος με το Άνω Ελληνικό και τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, θα ενωθούν και η πόλη του Ελληνικού θα είναι ξανά ενιαία με τουριστικές υποδομές, την παραλία της, το μεγαλύτερο πάρκο στην Ευρώπη και πολλές κατοικίες και νέους κατοίκους που θα τους καλωσορίσουμε όταν έρθει η ώρα.

Είμαστε συγκινημένοι διότι η μεγάλη προσδοκία που είχαμε γι’ αυτό το έργο πραγματικά εκπληρώθηκε. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν κανόνες, υπάρχει αυτοδιοίκηση, υπάρχουν προϋποθέσεις που έχουμε θέσει για να προχωρήσει το έργο σε αρμονία με την τοπική κοινωνία, σεβόμενοι την ιστορία της περιοχής μας, σεβόμενοι πάνω από όλα τον αγώνα του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο.

 

Το νέο Δημαρχείο, το Μέγαρο Ποντίων Σουρμένων και άλλες δομές είναι αυτές που πρέπει να χτιστούν παράλληλα με το έργο, παράλληλα με την επένδυση.

Εμείς είμαστε εδώ ως εγγυητές, ως δημοτική αρχή και πάνω από όλα ως Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες για να εξασφαλίσουμε ότι η νέα πόλη που δεν είναι τίποτα άλλο από την επέκταση της πόλης του Ελληνικού, έχει μέλλον  και για έναν ακόμα λόγο, γιατί είμαστε παρόντες να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την εξέλιξή της.

Τα καλύτερα έρχονται, τα καλύτερα ξεκινάνε”.