Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ανοιχτό το κολυμβητήριο και τις Kυριακές!!

Η νέα διοίκηση του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των δημοτών και έχοντας ως στόχο της, την ικανοποίησή τους, αποφάσισε να εκπληρώσει, ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών: αυτό της λειτουργιάς του κολυμβητηρίου και τις Κυριακές 10:00 – 14:00.

Πέρα από την ελεύθερη κολύμβηση ένα νέο πρόγραμμα ήρθε να ενταχθεί μέσα στους κύκλους της υδρογυμναστικής, αυτό του AQUA PILATES. Το πρόγραμμα αυτό θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή 11:00 -11:45 από εξειδικευμένους γυμναστές.

Πρόκειται για μια δυνατή πρόταση που φιλοδοξούμε να γίνει ο νέος μας θεσμός. Ένας θεσμός που στόχο έχουμε να προσελκύσει πολλούς αθλούμενους, καθώς αυτό το είδος άσκησης προσφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη, δυναμώνει το μυϊκό σύστημα και την καρδιοαναπνευστική αντοχή, χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις ή τα οστά, βελτιώνοντας παράλληλα και την φυσική κατάσταση. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να έρθετε, να διασκεδάσετε, να κολυμπήσετε και να γνωρίσετε το νέο μας πρόγραμμα.Είμαστε σίγουροι ότι θα φύγετε με ανανεωμένη διάθεση, καθώς το νερό πάνω από όλα προσφέρει ευεξία.