Δήμος Γλυφάδας: Μία ακόμη πηγή χαράς για τα παιδιά μας είναι γεγονός!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου ανακοίνωσε τη λειτουργία ενός νέου υπερσύγχρονου παιδότοπου επί της οδού Κύπρου, πίσω από το κολυμβητήριο (ΔΑΚ).
Με πρωτότυπα παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων και παιχνιδιών για τα παιδιά μας ΑμεΑ –
καθώς και με την ευρεία ανάπλαση  όλου του περιβάλλοντος χώρου, όλη η γειτονιά πλέον έχει αλλάξει όψη!
Aναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου:

” Ένας ακόμη παιδότοπος στη Γλυφάδα μας είναι έτοιμος και μία ακόμη πηγή χαράς για τα παιδιά μας είναι γεγονός! ”

Πίσω από το κολυμβητήριο (ΔΑΚ) της πόλης μας, επί της οδού Κύπρου, ξεκίνησε από σήμερα τη λειτουργία του ο νέος μας υπερσύγχρονος παιδότοπος και το παιδικό ταξίδι στη Γλυφάδα μας συνεχίζεται ασταμάτητα.

Και σε αυτήν την προσπάθεια, με απεριόριστη αγάπη, μεράκι και όπως πάντα με πολλή φαντασία, δημιουργήσαμε μία ακόμη ξεχωριστή υποδομή για τους μικρούς μας φίλους:

Με πρωτότυπα παιχνίδια – συμπεριλαμβανομένων και παιχνιδιών για τα παιδιά μας ΑμεΑ – με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τις πλέον υψηλές ποιότητες υλικών και με ένα μεγάλο καράβι στο κέντρο για να συνεχιστεί η μοναδική παιδική περιπέτεια στην πόλη μας.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες , και όπως πάντα κάνουμε σε κάθε μας αντίστοιχη παρέμβαση, προχωρήσαμε σε ευρεία ανάπλαση και όλου του περιβάλλοντος χώρου .
Μαζί με τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης που φτιάξαμε πέρυσι στην Πανδώρας, όλη η γειτονιά πλέον έχει αλλάξει όψη, πραγματικά μεταμορφώθηκε.

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά μέσα από την καρδιά μου όλους όσους καθημερινά και πυρετωδώς καταθέτουμε ψυχή για να είναι η Γλυφάδα μια πόλη πρότυπο για κάθε οικογένεια.

Συνεχίζουμε.”

Γιώργος Παπανικολάου.