Δήμος Π. Φαληρου – Δέντρο της αγάπης και της προσφοράς: Χριστουγεννιάτικη παράσταση και άναμα του δέντρου στις 8 & 9 Δεκεμβρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ

Στο πλαίσιο του εορταστικού ανάμματος του πιο ξεχωριστού δέντρου του Π. Φαληρου, του Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς, πραγματοποιούνται από το Σάββατο όμορφες εκδηλώσεις για παιδιά!


Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Αθλητισμού Γιάννης Φωστηρόπουλος, σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση του κουκλοθεάτρου Φιλ Φαρί : «το δέντρο της αγάπης» το Σάββατο 8/12/2018, στις 18.00 μμ στον πολυχώρο του δημαρχείου Π. Φαλήρου.

Ελάτε μικροί και μεγάλοι να ψάξουμε να βρούμε που πήγε το δέντρο μας , ποιος το έκρυψε και γιατί; 
Ελάτε να λύσουμε μαζί μια υπόθεση μυστηρίου με πολύ γέλιο, συμμετοχή και ανατροπές!
Και μαζί να προσφέρουμε για το κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Π. Φαληρου και να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι και αυτές τις γιορτές το 
Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς θα κάνει το θαύμα του!


Το άναμα του δέντρου

Σας περιμένουμε να στολίσουμε μαζί το πιο όμορφο δέντρο του Π. Φαλήρου, Το Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου απο τις 11.00 μέχρι τις 15.00.

Με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους, με τραγούδια και πολύ πολύ χαρα!!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, τους φορείς, τους χορηγούς που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό!!!!

Και η πιο μικρή προσφορά όλων μας για το Κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο της πόλης μας είναι πολύτιμη!